Sena 5S este urmatoarea generatie de interfoane bogate in functii de la Sena. Aceasta unitate usor de utilizat si accesibila are difuzoare  de inalta definitie, interfon bidirectional de inalta definitie si un ecran LCD integrat. Conectati-va la partenerul dvs. de calarie sau la pasager cu calitatea sunetului HD si partajarea muzicii (permite sa acultati muzica de pe telefonul mobil in timp ce conversati cu partenerul). De asemenea, puteti asocia dispozitivul cu smartphone-ul dvs. pentru a va asculta muzica, a auzi instructiuni GPS si a raspunde la apeluri telefonice fara maini. Jog Dial asigura o interfata intuitiva a utilizatorului, care este mult mai usor de controlat in timpul calatoriei, ceea ce inseamna ca veti calatori in siguranta. Cu acces la o aplicatie pentru smartphone, puteti, de asemenea, sa ajustati setarile 5S si sa accesati profilurile egalizatorului audio pentru redarea muzicii. 5S are toate caracteristicile de care aveti nevoie la o valoare fantastica.


Ramai conectat și bucura-te de plimbare cu SENA 5S

Nascut din legendarul Sena SMH5, Sena 5S este urmatoarea generatie de sisteme Sena bogate in funcții și pline de valoare. Cu aceasta unitate usor de utilizat si accesibila, aveti difuzoare de inalta definitie, comunicare cu doua cai de inalta definitie si ecran LCD integrat; toate caracteristicile de care aveti nevoie la o valoare uimitoare. 5S cu Bluetooth® 5 va mentine conectat la partenerul dvs. de calatorie sau la pasager cu calitatea sunetului HD, partajarea muzicii și profilurile egalizatorului audio incorporate chiar in interior. Cu si mai multe functii, va permite, de asemenea, sa raspundeti la apeluri telefonice fara maini, ascultati Radio FM si ascultati solicitarile GPS. 5S are un kit de fixare pentru casca si un microfon cu brat. Jog Dial asigura o interfata intuitiva a utilizatorului, care este mult mai usor de controlat in timpul calatoriei, ceea ce inseamna ca veti calatori in siguranta.


Difuzoare HD reproiectate

Difuzoarele nou proiectate sunt optimizate atat pentru confortul fizic, cat si pentru performantele audio impresionante. Aceste difuzoare speciale au fost proiectate cu o conicitate tesita si se incadreaza usor in decupajele difuzoarelor unei casti, oferind riderului o experienta confortabila. Dar designul exterior nu este nimic daca iesirea audio nu indeplineste asteptarile. Cu o crestere semnificativa a volumului, a amplificarii basului si a claritatii, aceste difuzoare HD noi nu numai ca indeplinesc asteptarile, ci le spulbera! Comunicarea pe un interfon Bluetooth bidirectional HD clar nu a sunat niciodata atat de bine.


CONFIGURARE SI FUNCTIONARE USOARA

Ecranul LCD va permite sa verificati rapid conexiunile si setarile inainte de a va pune casca. In schimb, gestionati functiile dispozitivului fara maini in timp ce calatoriti folosind comenzile vocale acceptate in 8 limbi. Iar cadranul Jog Dial, potrivit pentru manusi, este perfect pentru schimbarea volumului sau pentru a raspunde la apelurile dvs. telefonice in timp ce va deplasati. De asemenea, puteti profita de aplicatia Sena Utility de pe telefonul smartphone pentru a va configura setul cu casca Bluetooth 5S asa cum doriti prin simpla apasare a unui buton. Aplicatia Utility ofera, de asemenea, acces la patru presetari EQ de amplificare a basului, echilibrului, amplificare medie sau crestere a inalte; asculta-ti ritmurile cum vrei!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Sistem de comunicare moto intercom Sena 5S Dual Pack, Conferinta de pana la 2 rideri simultan, distanta 700m

  • Cod produs: Sena 5S
  • Disponibilitate: 7-10 zile
  • 1.360,00lei